Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá modelka Micaela Schaefer (40) prožívá okurkovou sezonu. Tmavovlasá sexbomba je známá jako náruživá fanynka německého národního týmu.

Jakmile se konal světový nebo evropský šampionát, svlékala se před slavnou Braniborskou bránou a posílala fotbalistům hodně pikantní povzbuzení. Teď se však žádná velká fotbalová akce nekoná a venku navíc panují třeskuté mrazy.

Nestydatá Micaela proto provokuje aspoň ze svého bytu. Ze skříně vytáhla titěrné plavečky, které by snad vůbec nemusela nosit. Mikro plavky totiž skoro nic nezakrývaly. Modelka si v hodně úsporném modelu udělala svůdné selfíčko, kterým potěšila všechny své fanoušky.

Ze všeho nejraději by tahle krasotinka byla, kdyby si její obnažené fotky fotbalisté vylepovali na stěny v šatně.

Vyzývavá brunetka se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother. Prsatá Němka se dále honosí titulem Miss Ostdeutschland a na svém kontě má i vítězství v anketě pánského časopisu Miss Maxim a lechtivé fotky pro pánský časopis Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám