Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá modelka Micaela Schaefer (40) je známá zejména tím, že svlékáním aktivně podporuje německé sportovce, zejména fotbalisty, a tím je motivuje k větším výkonům.

Proslulé jsou zejména její obnažovací akce před Braniborskou bránou v Berlíně, kde naposledy nahoře bez, s pivem a klobásou v ruce propagovala pivní festival Oktoberfest.

Micaela má však samozřejmě i jiné pracovní nabídky. Naposledy se společně s urostlými chlapíky stala tváří jedné značky pánského spodního prádla. Kráska se stylizovala do egyptské královny Kleopatry a na odiv mimo jiné vystavila své pověstné silikonové vnady.

Ty zakrývala maximálně pánskými boxerkami, ale po většinu času je nechala zcela odkryté. Micaela Schaefer je v Německu nesmírně populární. Vyzývavá silikonka se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother. Prsatá Němka se dále honosí titulem Miss Ostdeutschland a na svém kontě má i vítězství v anketě pánského časopisu Miss Maxim a lechtivé fotky pro pánský časopis Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám