Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnadná německá modelka a nespoutaná sexbomba Micaela Schaefer je známá tím, že se s oblibou svléká přímo v centru Londýna, aby jako správná fanynka podpořila německou fotbalovou reprezentaci.

Své ženské zbraně ale umí vytasit i v době, kdy reprezentace zrovna nehraje. Ďábelská krasavice se tentokrát prezentovala na křtu své knihy Steinefresser. Tmavovlasá provokatérka se kupodivu nesvlékla donaha, ale i tak nezklamala.

Ač se v brýlích tvářila jako sečtělá intelektuálka, opak byl pravdou. V průhledné podprsence se jí na světlo draly ven bradavky a provokativní křest knihy dokonala tím, že si oblékla sexy podvazky.

Micaela zkrátka za žádných okolností nechce vypadat jako usedlá dáma. Prsatá Němka se honosí titulem Miss Ostdeutschland. Na svém kontě má i vítězství v anketě pánského časopisu Miss Maxim, lechtivé fotky pro pánský časopis Playboy a účast v reality show Big Brother, kde se samozřejmě neváhala ukázat úplně nahá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám