Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divákům jednoduše nic neunikne. Po zhlédnutí satirického snímku K zemi hleď! odhalili, že telefonní číslo, které se v průběhu filmu objeví na obrazovce, není tak docela smyšlené. Ti, co ho vytočili, se opravdu dovolali na horkou linku, ovšem se sexuálními službami.

„Vítejte na nejžhavější horké lince v Americe. Pánové, naše žhavé dámy se nemohou dočkat, až si s vámi popovídají. Stiskněte jedničku. Dámy, pokud stojíte o vzrušující rozhovor se zajímavými muži, stiskněte dvojku,“ zaslechli na druhém konci aparátu poté, co číslo vytočili.

POZOR SPOILER! Telefon ve filmu zveřejní Dr. Randall Mindy (DiCaprio), který odkáže občany na vládní horkou linku, na kterou se mohou obracet s dotazy ohledně blížící se katastrofy. Číslo 1-800-532-4500 mají volat “pro klid duše“.

A možná právě ten někteří diváci hledali, jinak není jasné, proč se na zdánlivě smyšlenou linku vůbec pokoušeli dovolat. Ať už čekali cokoliv, sexuální služby to nejspíš nebyly. Nyní se shodují, že spíš než o náhodu, jde o povedený vtípek režiséra Adama McKaye.

Snímek K zemi hleď! uvedl Netflix 5. prosince a navzdory tomu, že rozdělil kritiky, se na streamovací síti těší velkému úspěchu a stále se drží v top desítce v 92 zemích světa. Kromě DiCapria (49) v něm můžete vidět také Meryl Streep (74), Jennifer Lawrence (33), Jonaha Hilla a další.

Reklama

Další články

Načítám