Hlavní obsah
Článek

Když řekne, že se jí nelíbí kolekce známé značky, pomalu se stahuje z prodeje. Nejvlivnější žena světa módy, šéfredaktorka amerického Vogue Anna Wintour, se o víkendu objevila v Praze. Wintour si nenechala ujít tenisový Laver Cup v pražské O2 Areně.

A předcházely tomu velké přípravy. Luxusní hotel, líčení, vlasy. Tým, který na první dámě módy pracoval, měl plné ruce práce, a doslova roztřesené ruce. Vizážistka Michaela Ohemová, kterou si tým kolem Anny Wintour vybral, promluvila, jaká s Wintour byla spolupráce. A popsala, že film Ďábel nosí Pradu, kde nejmocnější ženu módního průmyslu hrála Meryl Streep, je naprosto přesný. Taková prý Anna opravdu je.

"Byla milá, ale mluvila velmi stroze a k věci. Profesionálka každým coulem. Má jasnou představu, ze které neuhýbá ani o milimetr. Je to Ďábel nosí Pradu ve 100 procentech," řekla Super.cz Ohemová, dvorní vizážistka světové značky Yves Saint Laurent, která v sobotu líčila Wintour hned dvakrát. Celý den musela vypadat dokonale.

"Je to pro mě obrovský zážitek. Obrovská čest, že si mě vybrali. Není nikdo víc ve světě módy. A když takový člověk ocení vaši práci, nic jí nevytkne, naopak pochválí, můžete jít v klidu spát," dodala vizážistka.

Reklama

Další články

Načítám