Hlavní obsah
Článek

Když jsme s operní pěvkyní Andreou Kalivodovou (46) mluvili posledně, už se nám zdála trochu větší, i když po narození syna Andriana pořádně zhubla. Nespletli jsme se, ale nebylo to kvůli tomu, že by o prázdninách zvolnila se zdravým životním stylem. Je totiž podruhé těhotná.

"Svěřím vám jednu požehnanou informaci. Nejsem vyžraná, ale jsem těhotná. Za dva dny už budu v pátém měsíci," prozradila nám na premiéře filmu Božská Florence o nejhorší pěvkyni všech dob v hlavní roli s Meryl Streep (74), kde spolu s Jaroslavou Kretchmerovou (68) a Janem Maxiánem, kteří hrají v divadelní hře Ona je úžasná v Divadle Kalich stejný příběh, křtila knihu, podle níž byl film natočen.

"Utíká to, je to úplně jiné těhotenství než to první, protože tehdy jsem už v 5. měsíci byla neskutečně velká, taková Godzillka. Teď je to lepší, tolik nepřibírám a krásně jsem to zamaskovala až doteď. Neměla jsem žádné problémy, nikdo nic netušil, i rodina to ví teprve chvilku, stejně jako přátelé. Řekla jsem to až teď, protože už by si lidi mohli myslet, že jsem fakt jenom tlustá," smála se.

Ještě nedávno nám Andrea říkala, jak se těší na novou sezónu. Do konce prosince chce, pokud nebudou žádné problémy, stále pracovat. "Musím říct, že děťátko nebylo úplně zcela plánované, ale o to víc z toho máme s manželem radost. Dokonce už víme, co to bude, tak jsme přešťastní. Ale ještě v prosinci mám natáčení v televizi, máme koncerty s Operas Divas, mám spoustu koncertů i Carmen, zpívat budu i v zahraničí," doplnila.

Pohlaví miminka ale svěřit nechtěla. "Minule jsme to všem vykecali, ale teď si to necháme jako naše tajemství. Neví to ani moje maminka, která se to ze mne snažila vytáhnout," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám