Hlavní obsah
Článek

Nejzářivější hollywoodská hvězda Meryl Streep (74) se v nejnovějším filmu Nikdy není pozdě předvede po boku své skutečné dcery Mamie Gummer (32). Maskéři se na oscarové herečce tak vyřádili, že se jí podařilo téměř smazat věkový rozdíl.

Meryl Streep se po muzikálu Mamma Mia! opět vrací k filmu s výraznou hudební složkou. V tragikomedii Nikdy není pozdě si zahraje rockerku, která dala před rodinou přednost kariéře. Na stará kolena se však snaží napravit své chyby z minulosti a najít cestu k dceři, pro niž je spíše exponátem z muzea populární hudby než milující matkou.

Režisér Jonathan Demme, který stojí za oscarovým thrillerem Mlčení jehňátek, vsadil na autenticitu a do role potomka Meryl Streep obsadil její skutečnou dceru, která se vydala ve stopách své slavné matky. Zatímco legendární herečka kvůli roli prošla omlazovací kúrou, Mamie je v některých scénách záměrně zošklivená, aby vynikl vzájemný kontrast.

Pro rodinný tandem nejde o první spolupráci. Meryl a Mamie si už spolu v roce 2007 zahrály ve filmu Ten večer, kde se ale neobjevily ve stejném záběru, protože ztvárnili stejnou postavu v různém časovém období. Mamie se o rok dříve objevila i v komedii Ďábel nosí Pradu, ale její scéna se nakonec nedostala do konečného sestřihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám