Hlavní obsah
Článek

Zatímco v kinech po celém světě boduje film Zmizelá, v USA se skutečně odehrává příběh nezvěstné ženy s hollywoodskou hvězdou v hlavní roli. Tentokrát ovšem neexistuje scénář, který by předznamenal závěr dramatické zápletky.

Dvaatřicetiletá herečka Misty Upham byla naposledy spatřena 6. října, a poté přerušila kontakt se svými nejbližšími. Rodina si její jednání nedokáže vysvětlit, protože se podobně nikdy nezachovala. Po jejím zmizení se okamžitě začalo spekulovat o sklonech k sebevraždě, jimž mají nasvědčovat hereččiny finanční problémy a deprese ze stěhování z Los Angeles do Washingtonu, kde byla naposledy viděna.

„Misty odešla jen v oblečení, které měla na sobě. Všechny její osobní věci zůstaly doma. Děsí nás představa, že bychom se s ní už nikdy nesetkali,“ řekl zdrcený hereččin otec Charles Upham v prohlášení, kde veřejnost požádal o jakoukoliv stopu, která by vedla k nalezení jeho dcery.

Misty Upham se na filmovém plátně objevila s největšími hollywoodskými hvězdami. Ve filmu Blízko od sebe hrála pečovatelku umírající ženy v podání Meryl Streep (74), která byla za svůj herecký výkon stejně jako Julia Roberts (56) letos nominovaná na Oscara. Společně s Melissou Leo si Misty zahrála v oceňovaném dramatu Zamrzla řeka a objevila se také v Tarantinově filmu Nespoutaný Django.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám