Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Být dcerou jedné z nejslavnějších hollywoodských hereček má své pro i proti. Mamie Gummer (30) má díky mamince Meryl Streep (64) otevřenou cestu ke slávě, ale zároveň je pro ni těžké nezůstat ve stínu filmové ikony.

Meryl Streep si během bohaté kariéry udělala čtyřikrát čas na mateřství a její potomci jsou stejně výstavní jako desítky trofejí, které za své herecké výkony posbírala. Hollywoodská legenda stále natáčí několik filmů ročně, ale její dcera Mamie jí pomalu začíná šlapat na paty. I ona zatoužila po životě filmové hvězdy a má k tomu tu nejlepší genetickou výbavu.

V seriálu Doktorka Emily Mamie Gummer ztvárnila hlavní roli absolventky lékařské fakulty, která sbírá na kardiochirurgii první pracovní zkušenosti. Při sledování seriálu, který je k vidění na programu Prima love, se nelze ubránit dojmu, že Meryl Streep omládla o několik desítek let. Podoba Mamie s její matkou je totiž nepřehlédnutelná.

S Meryl Streep si její dcera poprvé zahrála už jako batole ve filmu Hořkost. Filmaři ji později využili pro scény, v nichž potřebovali slavnou herečku omladit, což dokazují snímky Dům duchů a Ten večer. Společně se měly objevit i v komedii Ďábel nosí Pradu, ale scéna s Mamie se do finálního sestřihu nevešla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám