Hlavní obsah
Článek

Melanie Griffith (66) zavzpomínala na sociálních sítích na své dětství. Na Instagramu se pochlubila sérií snímků se slavnou matkou Tippi Hedren (90). Tippi se proslavila hlavně rolí ve filmu Ptáci od Alfreda Hitchcocka a v průběhu kariéry byla nesčetněkrát focena s divokými zvířaty.

„Vyrostla jsem se lvy, tygry a dvěma slony,“ rozepsala se Griffith v popisku fotek. „Bylo to šílené, krásné, ale také nebezpečné. Jsem nicméně vděčná za sílu, kterou mi to dalo. V blízkosti kočkovitých šelem nesmíte ukázat strach. Ani v přítomnosti mláďat,“ vysvětlila.

Hedren několikrát sama přiznala, že lituje, že šelmy nechala žít se svou rodinou. Podle ní to bylo velmi hloupé a nikdy neměla podstupovat takové riziko. Navzdory tomu legendární herečka s šelmami stále žije. Ovšem vytvořila jim vhodné útočiště v podobě přírodní rezervace The Roar Foundation/Shambala Preserve, kde je o ně postaráno.

„Moje devadesátiletá matka stále žije s velkými kočkami, ale už s nimi netrávíme tolik času jako dříve. Žijí v překrásné rezervaci, kterou pro ně vytvořila. Lidé se k nim nemohou přiblížit, nemohou na ně sahat,“ doplnila.

O šelmách své babičky promluvila i herečka Dakota Johnson (34), dcera Griffith a Dona Johnsnoa. „Má zhruba 13-14 lvů a tygrů. Bývalo jich i 60, ale teď jich má méně,“ popsala v pořadu The Graham Norton Show v květnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám