Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jejich manželství se ukázalo jako nefunkční, ale přesto podruhé vstoupili do téže řeky a slíbili si věrnost... A většinou podruhé skončili u rozvodového soudu. Podívejte se na nepoučitelné páry, které si daly opakovanou šanci.

Snubní prstýnek Pamele Anderson (56) nikdy štěstí nepřinesl. Po rozvodu s Tommym Leem a Kidem Rockem se provdala za Ricka Salomona. A hned dvakrát. První manželství proběhlo v letech 2007-2008. Podruhé se před oltářem sešli v roce 2014. Stačilo pár měsíců a přišla další žádost o rozvod.

Sňatková královna Elizabeth Taylor se vdávala celkem osmkrát. Dvakrát z toho za hollywoodského kolegu Richarda Burtona. Poprvé mu řekla ano v roce 1964, kdy už za sebou měla čtyři ztroskotaná manželství. Vydrželo jim to spolu deset let. Pak se rozvedli, ale následujícího roku si opět slíbili věrnost. Druhý pokus netrval ani rok.

Americký miliardář Elon Musk má za sebou poměry s herečkami Cameron Diaz i Amber Heard. Nejblíže měl ovšem k jejich méně známé kolegyni Talulah Riley. Poprvé byli manželi v letech 2010-2012. Po krátkém odloučení jejich vztah v roce 2013 opět stmelil manželský slib. Už dva roky jsou ale rozvedení.

Také Melanie Griffith (66) si dala repete. S hereckým kolegou Donem Johnsonem měla poprvé svatbu v roce 1976. Téhož roku došlo i na rozvod. Další šanci si dali v roce 1989 a vydrželi spolu sedm let. Melanie mezitím stačila prožít osmileté manželství se Stevenem Bauerem.

Jean-Claude Van Dame se v roce 1978 oženil s trenérkou Gladys Portugues. O pět let později už byli rozvedení. Akční hrdina si poté vzal za ženu Darcy LaPier, což také nemělo dlouhé trvání. V roce 1999 měl v oddacím listě opět zapsanou Gladys. V tomto případě se „opravný termín“ ukázal jako dobré řešení. Jsou spolu dodnes.

Reklama

Další články

Načítám