Hlavní obsah
Článek

Charitativní akci Carousel of Hope, konající se každé dva roky v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles, letos poctily svou přítomností dvě dámy, které se nesmazatelně vepsaly do filmové historie - Sharon Stone (66) a Melanie Griffith (66). Ačkoli oběma už šest křížků klepe na dveře, vypadají báječně. Herečky tentokrát vsadily na nesmrtelnou klasiku - zatímco Griffith na bílou, Sharon sáhla po róbě z opačného barevného spektra. Která by si podle vás tentokrát zasloužila od módní policie lepší hodnocení?

Sharon se pro letošek společně s bývalým moderátorem televizního pořadu The Tonight Show Jayem Lenem ujala role licitátora. Oba tak pomohli v dražbě pro Centrum Barbary Davis vybrat co nejvíc finančních prostředků. Centrum pomáhá léčit děti nemocné cukrovkou.

Představitelka hlavní role z filmu Podnikavá dívka, jež se na akci objevila rovněž bez doprovodu, oslnila v bílých šatech od francouzského návrháře Rolanda Moureta. Trochu překvapivý byl ovšem její výběr doplňků - zatímco šperky měla stříbrné, kabelka a zip na zádech u šatů byly zlaté.

Která z hereček to u vás tentokrát vyhrála?
Melanie Griffith
5,3 %
Sharon Stone
67,4 %
Obě vypadají pořád fantasticky.
27,3 %
Celkem hlasovalo 18333 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám