Hlavní obsah
Článek

Láska s o generaci mladší kráskou v případě Antonia Banderase (63) zafungovala jako elixír mládí. Zatímco v manželství s hereckou kolegyní Melanií Griffith (66) chřadl, po boku Nicole Kempel je to zase starý dobrý playboy, jakého si divačky zamilovaly.

Vztah Antonia a Melanie spěl nezadržitelně k rozvodu, který letos v červenci udělal definitivní tečku za jejich manželstvím. Herečtí partneři sice ještě před dvěma lety vystupovali jako zamilovaný pár, ale na společných fotkách nebylo možné přehlédnout, že už to mezi nimi dávno nejiskří. Zejména Antonio působil unaveně a vytrácel se jeho šarm.

Když se ovšem v jeho životě objevila o 20 let mladší investiční poradkyně Nicole Kempel, představitel Zorra chytil druhý dech. Přítomnost mladší partnerky mu nebývale svědčí a herec vedle ní omládl. Na AFI festival v americkém Los Angeles dorazil se zarostlou tváří, která mu opět vrátila charizma. Antoniovi láska nebývale svědčí a nová vizáž smazala věkový rozdíl mezi ním a Nicole.

V soukromém životě sice Banderas slaví úspěch, ale po pracovní stránce už několik let stagnuje. Od roku 2011, kdy natočil drama Kůže, kterou nosím, neměl na filmové projekty štěstí. Snad mu renomé vrátí snímek s názvem 33 vyprávějící o skupině chilských horníků, kteří v roce 2010 zůstali 69 dní uvězněni v podzemí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám