Hlavní obsah
Článek

Melanie Griffith (66) si ze společenské akce Elle Women Hollywood Awards udělala svou rodinnou sešlost. Na večírku se pochlubila dokonalou maminkou i oběma dcerami.

V Los Angeles byla vzácná příležitost spatřit společně všechny tři generace slavné herecké rodiny. Přestože málokdo tuší, že tyto slavné ženy mezi sebou mají rodinné vazby, při společném pózování nezapřely, že jim v těle koluje stejná krev.

Melanie Griffith je po rozvodu s Antoniem Banderasem (63), který dal přednost výrazně mladší milence Nicole Kimpel, sama a místo partnera se obklopuje rodinou. Herečka zdůraznila svou udržovanou postavu černým overalem bez rukávů, jímž odhalila pozůstatky tetování se jménem exmanžela.

Důkazem toho, že Melanie je proti stárnutí imunní, byla přítomnost její maminky. Pětaosmdesátiletá Tippi Hedren si už v roce 1963 zahrála v Hitchcockově hororu Ptáci, ale stále má šarmu na rozdávání. Trojgenerační sestavu doplnila Dakota Johnson (26), která na odkaz své slavné babičky a matky navázala erotickým filmem Padesát odstínů šedi.

Na společenské akci nechyběla ani nejmladší členka hereckého rodu. Devatenáctiletá Stella je dcerou Melanie Griffith a Antonia Banderase, takže o její budoucnosti je rozhodnuto. Herecké zkušenosti potomka slavných rodičů jsou však prozatím velmi skromné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám