Hlavní obsah
Článek

Stále krásná herečka Melanie Griffith (66) byla nachytána na letišti v Los Angeles ve velmi rozverné náladě. Místo toho, aby se před všudypřítomnými fotografy skrývala, zvolila jinou taktiku. Vyplazovala na ně jazyk.

I přesto, že prodělala rakovinu kůže a prošla si závislostí na alkoholu, drogách i na prášcích proti bolesti, je stále nádhernou ženou. Na letišti se předvedla v úzkých legínách, které kopírovaly její dokonale štíhlé nohy. Epesní brýle, které Mel ne a ne sundat, ji dodávaly šmrnc. Antonio Banderas má doma pořád kus pěkné ženské.

Griffithová se závislou stala v roce 2000 po úrazu krku. Její doktor jí tehdy předepsal silné tišící léky, na které si herečka zvykla a začala je kombinovat s alkoholem. K prvnímu pobytu v léčebně ji přesvědčil Antonio, který jí prý dokonce vyhrožoval rozvodem.

Během své kariéry ztvárnila bezpočet různých rolí, například v Hitchcockových hororech. Zahrála si Tess McGillovou ve snímku Podnikavá dívka, za kterou dostala Zlatý glóbus i nominaci na Oscara. V řadě svých filmových rolí se předvedla nahá. Proto jí nedělalo problém nafotit značné množství lechtivých fotek. Například pro Playboy.

V poslední době se Griffithová objevuje spíše jen v televizních či nízkorozpočtových filmech. Mnoho lidí ji označuje za antireklamu plastické chirurgie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám