Hlavní obsah
Článek

Charizmatický americký herec Mel Gibson (68) dal opět do nabídky svůj luxusní kalifornský palác v Malibu. Za dům s pěti ložnicemi, pěti koupelnami, rozlehlou venkovní teráskou s několika bazény a panoramatickým výhledem na oceán chtěl tento hollywoodský idol původně 17 a půl milionů dolarů. Astronomickou částku teď ale nakonec snížil na 14,5 milionů dolarů, což je v přepočtu 329 milionů korun.

Nádhernou rezidenci s pozemkem o výměře 5,5 akrů koupil v roce 2008 od představitele agenta Foxe Muldera ze seriálu Akta X Davida Duchovnyho (58) a jeho dnes už exmanželky Téy Leoni (53) za 11,5 milionů dolarů.

Realitní kancelář, která rozlehlé sídlo v údolí nad Pacifikem nabízí, dále láká na prostornou kuchyň ve stylu francouzského venkova, vlastní posilovnu nebo originální rustikální nábytek a tři garáže.

Zda se ale nakonec hvězdě filmové série Smrtonosná zbraň podaří za takovou sumu prodat svou pevnost je jen otázkou. Nedávno totiž oblast zasáhl ničivý požár, který spálil na popel několik jiných luxusních domů v okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám