Hlavní obsah
Článek

Zatímco někteří muži se bojí zplození potomků jako čert kříže, jiní jsou v tom velmi aktivní. Podívejte se na slavné rozsévače, kteří mají dětí jako smetí.

Mick Jagger

Legendární frontman Rolling Stones Mick Jagger (80) je rocker srdcem i duší a jako takový plodí potomky téměř dodnes. Má jich 8 s celkem pěti ženami. Karis Hunt Jagger (48) s Marshou Hunt, Jade Jagger (47) s první manželkou Biancou De Macias, Elizabeth (34), Jamese (33), Georgiu May (26) a Gabriela (21) s bývalou manželkou Jerry Hall, Lucase Jaggera (19) s Lucianou Gimenez a Deveraux Jagger (2) s tanečnicí Melanií Hamrick (31), se kterou je ve vztahu dnes.

Eddie Murphy

Známý komik Eddie Murphy (57) se brzy stane podesáté otcem. Briu L. Murphy (28), Mylese Mitchella (26), Shayne Audru (24), Zolu Ivy (19) a Bellu Zahru (16) má s bývalou manželkou Nicole Mitchell. Syna Christiana Murphyho (28) má s Tamarou Hood, syna Erica Murphyho (29) s Paulette McNeely, dceru Angel Iris Murphy Brown (11) s bývalou Spice Girl Mel B a nejmladší Izzy Oonu Murphy (2) se současnou partnerkou Paige Butcher (39), se kterou čeká dalšího potomka.

Mel Gibson

Herec Mel Gibson (68) se opravdu vyznamenal. Na kontě má celkem 9 potomků, které zplodil se třemi různými ženami. Hned sedm jich má s bývalou manželkou Robyn Denise Moore, a to Hannah (38), Edwarda (36), Christiana (36), Williama (33), Louise (30), Mila (28) a Thomase (19). Dceru Luciu (9) má s Oksanou Grigorievou a nejmladšího syna Larse (1) se současnou partnerkou Rosalindou Ross (28).

Robert De Niro

Hollywoodský švihák Robert De Niro (80) je pyšným otcem šesti dětí. Syna Raphaela (42) má s bývalou manželkou Diahnne Abbott, také adoptoval její dceru Dranu (47). Dvojčata Juliana Henryho a Aarona Kendricka (23) má s bývalou partnerkou Toukie Smith a syna Elliota (20) a dceru Helen Grace (7) se současnou manželkou Grace Hightower (63).

Kevin Costner

„Osobní strážce“ Kevin Costner (63) byl svého času nejen velkým fešákem, ale je také znamenitým otcem. Vychoval celkem sedm dětí. Dcery Anne Clayton (34), Lily McCall (32) a syna Josepha (30) má z prvního manželství se Cindy Silvou. Syna Liama (22) má pak s Bridget Rooney a Caydena Wyatta (11), Hayese Logana (9) a Grace Avery (8) se současnou manželkou Christine Baumgartner (44).

Clint Eastwood

Hollywoodský herec Clint Eastwood (88) je otcem celkem sedmi dětí, které má hned s několika ženami. Dceru Kimber Tunis (54) s Roxanne Tunis, dcery Kylu (50) a Alison (46) s bývalou manželkou Maggie Johnson, Scotta Reevese (32) a Kathryn Reeves (30) s Jacelyn Reeves, Francescu Fisher-Eastwood s bývalou partnerkou Frances Fisher a syna Morgana (22) s bývalou manželkou Dinou Ruiz.

Reklama

Další články

Načítám