Hlavní obsah
Článek

Jedna z hvězd dívčího uskupení Spice Girls a nynější porotkyně talentové soutěže America má talent Mel B (48) se rozhodla podstoupit terapii. Na kliniku ve Velké Británii nastoupí příští měsíc. Zpěvačce byla diagnostikována posttraumatická stresová porucha, podle deníku The Sun jde také o alkohol a o sex.

„Posledních šest měsíců bylo neskutečně těžkých,“ svěřila zpěvačka zmíněnému deníku s tím, že pro ni bylo traumatizující se vyrovnat s předchozím vztahem (rozvod s exmanželem Stephenem Belafontem se táhnul a byl velmi bouřlivý) i všemi dalšími potížemi.

Aby zmírnila bolest, sáhla po skleničce. „Jsem upřímná ohledně pití, kterým jsem utlumovala svou bolest, ale je to cesta, jíž mnoho lidí maskuje své skutečné problémy,“ říká. Její chystaná kniha s názvem Brutálně upřímná bude jistě zajímavou sondou do zpěvaččina života.

Britská média píší, že Mel hodlá na klinice řešit i „sexuální závislost“, vycházejí zřejmě ze zdroje ze zpěvaččina okolí - podle jejího přítele měla být v době táhnoucího se rozvodu údajně  „bláznivá do sexu“.

„Pracuji na tom, abych se stala lepší verzí sebe samé, pro mé děti, které miluji víc než život, a pro všechny lidi, kteří mě podporují,“ dodala matka dcer Phoenix, Angel a Madison.

Rozvod Melanie a hudebního producenta Stephena Belafonteho, který teprve nedávno skončil, byl vypjatý a ostře sledovaný. Porotkyně exmanžela mimo jiné obvinila z domácího násilí, on vše popřel. S výsledkem soudního verdiktu je zpěvačka spokojená, přestože musí manželovi zaplatit skoro 8 miliónů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám