Hlavní obsah
Článek

Poznáte vůbec, která je která? Mel B (42) si udržuje mladistvý vzhled, takže vedle dcery Phoenix Chi Gulzar (19) vypadá jako její sestra. Kromě stejné krve je spojuje také slabost pro odvážné módní výstřelky.

Divoška ze Spice Girls se matkou stala už ve svých 24 letech. Zpěvačka z legendární dívčí kapely stárne pomalým tempem, takže se dostala do fáze, kdy není věkový rozdíl mezi ní a devatenáctiletou Phoenix Chi Gulzar příliš patrný.

Mel B se dcerou pochlubila u příležitosti večírku hudební show America´s Got Talent, v jejíž 13. řadě opět usedne jako porotkyně. Od května bude soutěžící hodnotit společně s Heidi Klum, Howiem Mandelem a Simonem Cowellem. Rodinný tandem se na promo akci předvedl v sexy outfitech. Mel B si může stále dovolit minišaty a ukazovat štíhlé nohy. Dcera zvolila ještě odvážnější model, pod nímž neměla podprsenku ani kalhotky.

Phoenix Chi Gulzar je nejstarší ze tří dcer známé zpěvačky. Hvězda Spice Girls si každou z nich pořídila s jiným mužem. Phoenix má s prvním exmanželem Jimmym Gulzarem, Angel (10) s Eddiem Murphym a Madison (6) se Stephenem Belafontem, s nímž právě vede rozvodovou válku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám