Hlavní obsah
Článek

Po nedávném nezdaru prince Harryho (39) při zápasu v pólu, kdy se na hřišti nečekaně objevila neznámá slečna odhalující víc než dost, možná raději Meghan Markle (42) osobně dohlédla, aby se nic podobného neopakovalo. Její choť totiž spadl z koně, což se takovému profíkovi, jako je on, rozhodně běžně nestává, a jeho tým nakonec o bod prohrál se skóre 12 - 11.

Meghan tak v pátek nelenila a vyrazila svého manžela při dalším zápase v Polo & Racquet Club v kalifornské Santa Barbaře podpořit. Navíc neponechala nic náhodě a oblékla kratičké šortky odhalující její útlé nohy. Ani to ale nepomohlo a Harryho tým Los Padres, jehož součástí je i nejslavnější hráč póla na světě Nacho Figueras, opět prohrál, a to dokonce v poměru 11 – 7.

V průběhu zápasu se herečka dobře bavila s několika dalšími manželkami a partnerkami spoluhráčů a vypadalo to, že si užívají pohodové odpoledne. Harry se ale na hřišti trochu trápil. Utěšujícího objetí od Meghan po prohraném zápase se nakonec dočkal Nacho Figueras, zatímco Harryho na oplátku objala Figuerasova manželka Delfina Blaquier.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám