Hlavní obsah
Článek

Herec Simon Rex (47) uvedl, že mu jistý britský bulvární deník nabídl 70 tisíc liber (v přepočtu víc než dva miliony Kč), když řekne, že měl poměr s Meghan Markle (42). Zahráli si spolu v seriálu Cuts z roku 2005. Nabídka prý nepřišla jen z Velké Británie, ale také, a ne jedna, z USA. Američané mu dle jeho slov za lži nabízeli tisíce dolarů. Odmítl.

„Byl jsem totálně švorc. Ty peníze jsem skutečně potřeboval. Ale radši budu na dávkách, než abych udělal něco takového,“ řekl britskému The Guardianu, který informaci přinesl s tím, že kolegové Rex a Markle měli v roce 2004 zajít jen na oběd, nic víc mezi nimi nebylo.

Sám Rex v minulosti uvedl, že promarnil šanci, když si dal jídlo s česnekem. „Byli jsme v autě a začal jsem ji líbat, ale můj dech byl cítit česnekem, tak se odtáhla. Bylo to trapné, cítil jsem se jako hlupák. Ale zasmáli jsme se tomu, nebyla nepříjemná nebo něco takového. Byla jen upřímná,“ citoval jeho slova britský The Sun.

Vévodkyně prý na zprávu zareagovala děkovným dopisem, který hereckému kolegovi poslala. „Bylo v něm, že je hezké vědět, že stále existují dobří lidé,“ uvedl.

Poté, co interview v The Guardianu vyšlo, Rex na sociální síti znovu uvedl, že nabídky skutečně proběhly a že řekl pravdu. „Mimochodem má moc hezké písmo,“ dodal k dopisu od nynější vévodkyně ze Sussexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám