Hlavní obsah
Článek

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu dorazili do Holandska, kde zahájili hry Invictus. Jde o mezinárodní event pro zraněné a nemocné vojáky a vojákyně, aktivně sloužící členy i pro veterány. Zakladatelem a patronem akce je právě princ Harry (39), jemuž byla inspirací obdobná akce konající se v USA - Warrior Games.

Poprvé se hry konaly v roce 2014 v Londýně, letošní ročník probíhá v holandském Haagu. Prince do Evropy doprovází i manželka Meghan (42), jde o její první návštěvu starého kontinentu poté, co se pár vzdal povinností předních členů britské královské rodiny.

S tím souvisí i vystupování manželů na veřejnosti, které tak může být uvolněnější než například v případě vévody a vévodkyně z Cambridge, jež jsou těsněji svázáni královským bontonem. Na veřejnosti si nevyměňují něžnosti, a tak stačí, když se na sebe WIlliam a Kate usmějí a fanoušci jsou u vytržení.

Harry a Meghan si dopřáli romantickou chvilku i před početným publikem. Vévodkyně manžela nejdříve něžně vzala za ruku a poté došlo i na polibek, který viděli přítomní a zaznamenaly jej i kamery štábu Netflixu, který dokumentuje aktivity vévodského páru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám