Hlavní obsah
Článek

Časopis TIME vyhlásil 100 nejvlivnějších osobností tohoto roku a mezi touto elitou se objevili i Meghan Markle (42) a princ Harry (39).

Ti se zařadili mezi další osobnosti jako například herečku Kate Winslet, zpěvačku Britney Spears, tenistku Naomi Osaku, hráče amerického fotbalu Toma Bradyho, hudební hvězdu Billie Eilish, prezidenta Joea Bidena a desítky dalších známých tváří z nejrůznějších oborů.

Šéfredaktor časopisu Edward Felsenthal uvedl, že seznam obsahuje mimořádné vůdčí osobnosti z celého světa, které bojují za lepší budoucnost.

Fotka na obálce časopisu TIME, na které společně zapózovali, ale vzbuzuje u lidí rozpaky už jen tím, jak na fotce pár stojí. Meghan je v popředí a Harry stojí za jejími zády a drží se jejího ramene. Markle má velice sebevědomý výraz a v diskuzích lidé píší, že je vidět, kdo doma nosí kalhoty.

Co ovšem rozbouřilo diskuze o to více, byly drahé šperky, které si na fotky Meghan navlékla. Zdobí ji nejen zásnubní prsten v ceně 7,5 milionu korun, ale také další prsten značky Lorraine Schwartz v hodnotě zhruba 1,3 milionu, ten má na malíčku a už jej v časopise Time jednou na fotce měla.

Na zápěstí nechyběly ani zlaté hodinky Cartier po princezně Dianě za téměř půl milionu a oblíbený náramek Cartier Love za 150 tisíc a ještě jeden za dalších 64 tisíc korun.

Princ Harry s Meghan skončili v rolích předních členů britské královské rodiny v roce 2020. Od odchodu a vyhlášení finanční nezávislosti na rodině podepsali už několik lukrativních smluv na dokumenty a podcasty a věnují se charitativní činnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám