Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Meghan (42) ve středu slaví kulatiny, které si podle zdrojů z jejího okolí užije s nejbližšími během zahradní party v jejím domě v Kalifornii, který sdílí s manželem princem Harrym (39) a dětmi Archiem a Lilibet.

Oslava o zhruba 65 hostech bude nejspíš ostře střežena, neboť si rodina bedlivě chrání své soukromí a se světem sdílí věci zásadně po svém.

Meghan neprorazila jako herečka, proslula pouze rolí v seriálu Kravaťáci, a neosvědčila se ani jako členka královské rodiny, a tak se může alespoň zaměřit na výchovu ratolestí a charitativní činnost, které se s manželem věnují.

Vévodkyně se u Britů přílišné popularitě netěší, poté, co se s Harrym zřekli rolí v královské rodině, je rozlítilo také letošní kontroverzní interview s Oprah Winfrey, kde na královské rodině nenechali nit suchou.

Po něm se tedy s Harrym raději stáhli do ústraní a soustředí se na děti. Kromě toho šíří osvětu na téma duševní zdraví, které je oběma blízké.

Jak šel čas s vévodkyní Meghan, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám