Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) se podělil o několik detailů z rodinného života s manželkou Meghan (42) a dětmi Archiem (2) a Lilibet. Po návratu do Anglie, kde dojde ke slavnostnímu odhalení sochy princezny Diany, která by dnes oslavila 60. narozeniny, vévoda ze Sussexu zavítal na udílení cen WellChild, charitativní organizace, která pomáhá vážně nemocným dětem po celé Británii a zajišťuje pro ně péči. Vévoda je jejím patronem.

Na soukromé zahradní slavnosti se dal do řeči se zpěvákem Edem Sheeranem, který se ho narovinu zeptal, jak to doma zvládají se dvěma dětmi. Dcerka Lili se narodila 4. června.

„Dvě jsou rozhodně zápřah,“ odpověděl zpěvákovi podle magazínu Hello princ. Sheeran byl jistě zvědavý, protože s manželkou Cherry Seaborn na podzim sami přivítali dceru Lyru. A muzikant se netají ani tím, že by rodinu rád ještě rozšířil.

„Máme štěstí. Je zatím velmi klidné miminko. Je šťastná, když si jenom tak sedí, zatímco Archie běhá kolem jako šílený,“ prozradil dále Harry, jak to u nich doma v Kalifornii vypadá.

S bratrem Williamem dnes odhalí sochu předčasně zesnulé maminky v Kensingtonských zahradách, které patřily k jejím oblíbeným. Naposledy Harry zavítal do Británie na pohřeb dědečka, prince Philipa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám