Hlavní obsah
Článek

Od rozhovoru vévody (39) a vévodkyně (42) ze Sussexu s Oprah Winfrey uplynulo 14 dní, dozvuky jsou ale stále aktuální. Především britská média momentálně řeší „kauzu“ tajné svatby Harryho a Meghan, o níž vévodkyně mluvila právě s Winfrey.

Vzali jsme se tři dny před naší velkou svatbou. Nikdo to nevěděl,“ vyprávěla Meghan v televizi. Na zahradě jejich tehdejšího sídla v Nottinghamu je měl oddat arcibiskup z Canterbury. Informace však byly nepřesné, jak potvrdil svatební dokument, který zveřejnila britská média. Na něm jasně stojí, že ke sňatku došlo 19. května 2019.

Téma rezonovalo i z toho důvodu, že svatba Harryho a Meghan byla velmi drahá, podle odhadů stála až 46 milionů dolarů. A pokud by mělo jít jen o divadlo, s kladnými reakcemi by se to pochopitelně nesetkalo.

Krátce poté, co média zveřejnila svatební certifikát, Harry a Meghan prostřednictvím svého mluvčího vzkázali, že se skutečně nevzali tři dny před velkolepou svatbou na hradě Windsor. Na pravou míru uvedli, že si „pár dní před oficiální a legální svatbou 19. května v soukromí vyměnili své osobní sliby“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám