Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když svět obletěl trailer k nedělnímu rozhovoru Harryho (39) a Meghan (42) s Oprah Winfrey, fanoušci si rychle všimli, že má na sobě princ oblek, který už párkrát viděli. Internetem začaly kolovat poznámky jako „To nemá jiný kvádro?“ nebo „Z Harryho šedivého obleku je nový módní trend."

Jde konkrétně o šedivý oblek značky J. Crew, který obvykle doplňuje bílou košilí a skoro vždycky hnědými společenskými botami. Takhle oděný představoval světu například syna Archieho v květnu 2019 nebo navštívil Sussex v říjnu 2018.

Dále jej oblékl například na zahájení her Invictus Games v Sydney v říjnu 2018, na návštěvu Maroka v únoru 2019 nebo v červnu téhož roku při udílení ceny Diana Award pro mladé lidi, kteří usilují o zlepšení života ostatních. V šedém pak zavítal i o pár měsíců později do Amsterdamu.

Je tedy nejspíš jasné, které kousky ze svého šatníku má Harry nejraději. A zatímco princovi zjevně nevadí recyklovat outfit, Meghan byste jen těžko zahlédli ve stejném dvakrát. Vévodkyně aktuálně čeká druhého potomka. V klipu k rozhovoru je vidět, jak se pěkně zakulatila.

Slavná moderátorka slibuje velkolepou podívanou plnou šokujících informací. Nechala se slyšet, že nic nebude tabu. Zatímco princ promluví hlavně o své matce Dianě a rozhodnutí zříci se role v královské rodině, Meghan by se měla rozpovídat i o vztahu s manželovou rodinou, o němž se léta spekuluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám