Hlavní obsah
Článek

Další přírůstek do britské královské rodiny je na cestě. Princ Harry (39) a vévodkyně Meghan (42) čekají druhého potomka a radostnou novinu oznámili krásným černobílým snímkem. Na tom už těhotenské bříško Meghan pěkně vyniklo, jak je tedy možné, že si ho doposud nikdo nevšiml?

Vévodkyni nahrála především pandemie koronaviru, během které se s manželem spíš izolovali ve svém novém domově v Montecitu a ven tolik nechodili.

Při rozhovorech, které teď probíhají převážně online přes webkamery, Meghan vždy seděla a bříško zabrané nebylo. Nikdo tak ani netušil, že pod srdcem nosí další miminko.

A když už pár přece jenom zvěčnili na veřejnosti, měla na sobě vévodkyně většinou vrstvy oblečení, pod nimiž pupík šikovně schovala.

Pamatujete si na vánoční fotografii, o kterou se Harry s Meghan podělili na sociálních sítích? Kromě roztomilého Archieho na ní byli také jejich psi, z nichž jeden stál přesně tak, aby vévodkyni zakryl střed těla. Náhoda?

V neposlední řadě páru pomohlo, že se vzdali svých královských povinností a stáhli se do ústraní. Ne že by se na ně pozornost médií nebo fanoušků už neupínala, ale přece jen o něco méně, než když působili se vším všudy jako vévoda a vévodkyně ze Sussexu.

Vzhledem k faktu, že Meghan nedávno přiznala potrat, není divu, že pár preferoval vyčkat s oznámením na správný okamžik. Ten přišel až na sv. Valentýna. V kolikátém měsíci těhotenství je, zatím vévodkyně ovšem nesdílela, stejně jako další detaily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám