Hlavní obsah
Článek

Jen den po oznámení, že se princ Harry (39) a jeho žena Meghan (42) rozhodli vzdát rolí v královské rodině, se vévodkyně ze Sussexu a někdejší herečka dočkala první televizní nabídky. Nebo alespoň první veřejné. Moderátor a výkonný producent The Real Housewives of Beverly Hills stanice Bravo Andy Cohen ji vyzval k účinkování v této reality show.

A fanoušci se tohoto žertu okamžitě chytli. „Zase bych se začal dívat, kdyby v tom účinkovala“, „Zbláznila bych se štěstím“ nebo „Zapomeňte na Brexit, jsem pro Megxit na stanici Bravo“, píší v reakci na Cohenovu výzvu.

Show pojednává o životě „paniček“, tedy bohatých žen v domácnosti či podnikatelek, a popularitě se těší hlavně proto, že nechává nahlédnout do soukromí svých účastnic. Název pořadu pak souvisí s místem, kde se natáčí. Kromě verze z Beverly Hills, která je asi nejoblíbenější (účinkovaly v ní mj. herečka Lisa Rinna nebo modelka Yolanda Hadid), existují také série z New Yorku, Dallasu či Miami.

Pořad se vysílal nebo stále vysílá i v dalších zemích včetně Velké Británie (v The Real Housewives of Cheshire účinkuje i Češka Ester Dee), Austrálie, Kanady, Thajska nebo Řecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám