Hlavní obsah
Článek

Britská verze módní bible bude mít v zářijovém čísle opravdu exkluzivní editorku. Meghan (42) se na nejdůležitější číslo roku této role ujala, i přesto že je novopečenou maminkou s úplně jinými povinnostmi.

Tématem „jejího“ čísla jsou silné ženy, jež svou nebojácností přispěly ke změně ve společnosti. Sama Meghan do něj připravila rozhovor s bývalou první dámou USA Michelle Obama.

Titulku časopisu zdobí například bojovnice za životní prostředí Greta Thunberg, herečka Jane Fonda (86), modelka Christy Turlington, herečka Salma Hayek (57) nebo premiérka Nového Zélandu Jacinda Ardern.

Nejdůležitější číslo roku má na titulce 15 fotografií silných žen a jedno místo je prázdné. Meghan všechny ženy sama vybírala a byl i její nápad, nechat jedno místo prázdné pro čtenáře. Mělo by je to motivovat provést ve svém životě také nějakou změnu a vidět tam sami sebe.

V prohlášení vévodkyně řekla: „Těchto posledních 7 měsíců bylo obohacujícím procesem a ve spolupráci s Edwardem Enninfulem (šéfredaktor britského Vogue pozn. red.) jsme připravili nejčtenější číslo roku, které se zaměřuje na hodnoty, příčiny a osobnosti, které dnes ovlivňují svět. Doufám, že se čtenáři budou silou pro změnu, kterou najdou na stránkách časopisu, cítit inspirováni stejně jako jsem i já.“

I přes vesměs velmi nadšené ohlasy na oficiálním účtu britského Vogue na Instagramu se našli i rýpalové, kteří se podivují, proč mezi silné ženy, které něco změnily, nevybrala Meghan i Královnu Alžbětu II.?

Reklama

Další články

Načítám