Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ George (10) včera oslavil 6. narozeniny, a zatímco většina fanoušků královské rodiny se rozplývala nad roztomilými snímky princátka, které sdílela rodina na oficiálním instagramovém účtu, našli se i tací, kteří měli úplně jiné starosti.

Pod fotografiemi George se objevila řada komentářů, mezi nimi i blahopřání od Harryho (39) a Meghan (42), a právě to některé fanoušky pořádně rozezlilo.

„Všechno nejlepší! Přejeme ti ten nejkrásnější den a hodně lásky,“ zněl komentář. Ačkoliv na něm není nic neobvyklého, někteří sledující se do vévody a vévodkyně neurvale pustili za to, že svého synovce náležitě netitulovali.

„Je to budoucí KRÁL. Mějte k němu nějakou úctu,“ napsal jeden z nich. „Pro vás je to princ George, nezapomínejte na to,“ zněl jiný komentář. Někteří také neopomněli zmínit, že ostatní instagramové účty členů královské rodiny prince oslovily správně.

V komentářích se však našli i zastánci Harryho s Meghan, kteří připomněli, že se jedná o jejich synovce, a tak ho přeci nemusí titulovat. Ostatně v minulosti oslovovali bez titulů i Charlotte nebo Louise.

Reakcí od královské rodiny se nejspíš fanoušci nedočkají, je ale zjevné, že Harry s Meghan v poslední době nenabrali příliš na popularitě. Britové jim stále zazlívají, že syna Archieho příliš neukazují, stejně jako nesouhlasí s některými manýry vévodkyně Meghan.

Reklama

Další články

Načítám