Hlavní obsah
Článek

Evropská premiéra filmu Lví král byla velkolepá. Do Londýna se na ni sjely hvězdy z celého světa včetně zpěvačky Beyoncé (42), která propůjčila svůj hlas lvici Nale, a jejího manžela Jaye-Z. Dalším prominentním párem byli vévoda (39) a vévodkyně ze Sussexu (42), pozornosti se dočkalo především vřelé setkání párů.

Meghan se s Beyoncé vítala jako stará známá, přišla k ní, objala ji a pak si spolu vyměnily pár mateřských poznatků. A zatímco ženy si vzájemně chválily potomky, Jay-Z prý Harrymu kladl na srdce, jak je důležité i s příchodem dětí pěstovat partnerský život.

Jako herečka se Meghan v minulosti účastnila mnoha podobných akcí, v pozici vévodkyně ale šlo o její společenský debut na červeném koberci. Pro příležitost oblékla černé midi šaty z dílny Jasona Wua, s nimiž barevně ladily také doplňky.

Beyoncé premiéru rozsvítila ve zlaté róbě ve stylu chytré horákyně, s průstřihem v dekoltu a rozparkem, který sahal až k pasu a vzbuzoval otázku, zda si na setkání s Harrym a Meghan vůbec vzala spodní prádlo.

Beyoncé na evropskou premiéru Lvího krále oblékla vyzývavé zlaté šaty

Na evropské premiéře Lvího krále se zpěvačka zdravila s vévodkyní Meghan a princem Harrym

Setkání manželských párů se neslo v přátelském duchu

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám