Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z oficiálních partnerek prince Harryho (39) předtím, než se usadil s bývalou americkou herečkou Meghan Markle (42), nynější vévodkyní ze Sussexu, byla herečka a modelka Cressida Bonas (30). Strávil s ní tři roky, dokonce se spekulovalo o zásnubách. Místo nich v roce 2014 přišel rozchod.

Důvod rozchodu pár pochopitelně nesdělil, hodně se ale psalo o tom, že blondýnka netoužila po pozornosti, které se členům britské královské rodiny, respektive členkám, a obzvláště těm „přivdaným“, dostává.

Australská návštěva vévody a vévodkyně z Cambridge a jejich tehdy malinkého syna George a její medializace prý Bonas doslova vyděsila. Tvrdí to alespoň autorka knihy Harry: Život, ztráty a lásky, Katie Nicholl.

„Cressida byla ‚úplně vyděšená‘, když se v televizi dívala na Williama, Kate a George na jejich návštěvě Nového Zélandu a Austrálie. O takovou pozornost nestála, tak to Harrymu řekla,“ stojí v publikaci, podle níž byl Harry jejím rozhodnutím zdrcený.

„Myslím, že mu to zlomilo srdce. Už podruhé, protože ženy, do nichž se (Harry) zamiloval, nechtěly sdílet život, pro který byl předurčen,“ narážela Nicholl na další princovu lásku Chelsy Davy, jež prý vztah ukončila ze stejného důvodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám