Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prince Harryho (39) krátce po narození syna Archieho zavedly povinnosti do Říma. V pátek se zde zúčastnil charitativního póla ve prospěch dětí a mladistvých v Africe, postižených virem HIV. Jeden z princových spoluhráčů Michael Carrazza Daily Mailu řekl, co princ o nové roli vyprávěl a jak na něj působil.

Asi nikoho nepřekvapí, že z Harryho je nadšený otec. Už když poprvé mluvil o synkovi, kterého mu porodila bývalá americká herečka Meghan (42), bylo na něm znát, jak moc se na otcovskou roli těšil. A stejně působil i na Carrazzu.

„Z otcovství byl nadšený. Ale pochopitelně to s sebou přináší i práci, nové zkušenosti,“ narážel na bezesné noci, na něž prý také padla řeč a které zažívá většina čerstvých rodičů.

Pro Carrazzu, bankéře a filantropa, jenž se sám pólu věnuje už dvacet let, šlo o druhé pozvání, aby se přidal k týmu prince Harryho. Poprvé to bylo v roce 2013, kdy bylo Harrymu osmadvacet let, ale byl prý dokonalým gentlemanem. „A to stále trvá,“ dodal Carrazza, pro nějž bylo ctí si s Harrym zahrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám