Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (39) a vévodkyně ze Sussexu (42) přivítají první dítě každým dnem. Podle nedělních Times je však kromě rodičovství čeká v blízké době ještě jeden nelehký úkol. Měli by na tři roky opustit Británii a zastupovat ji v královských věcech v zahraničí.

Práce zahrnuje především charitu, ačkoliv se ještě nerozhodlo o místě, které by se mělo stát jejich novým domovem, už teď se hovoří o Africe. Je totiž oběma blízká a už si tam charitativní činnost vyzkoušeli.

Sir David Manning, bývalý britský vyslanec pro USA a Lord Christopher Geidt, bývalý tajemník Jejího Veličenstva, prý vše naplánovali. Královský pár by měl mít i dostatek času na sžití s miminkem a rozhodnutí, kam se vydají. V letošním roce to tedy zřejmě nebude.

Věří se, že cílovou destinací bude Botswana, neboť si ji princ velmi zamiloval, dokonce se tam vrátil se svou chotí.

V královském paláci se prý dlouho diskutovalo, jaké se najde uplatnění pro fenomén Meghan a Harry. A voila, uplatní ho produktivně. Informace se objevily krátce poté, co se pár odstěhoval z Kensingtonu do Frogmore Cottage, kde bude mít víc soukromí a bude se moci v klidu těšit z příchodu miminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám