Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se stali rodiči. Manželka prince Harryho (39) Meghan (42) dnes ráno porodila syna.

„S potěšením oznamujeme, že Jejich královské Výsosti vévoda a vévodkyně ze Sussexu dnes ráno 6. května 2019 přivítali své prvorozené dítě,“ stojí v oznámení na oficiálním instagramovém profilu páru. Chlapeček po narození vážil 3,2 kila a stejně jako matka je v pořádku.

od zásnub s princem Harrym se někdejší americká herečka Meghan Markle musela vypořádat s enormní pozorností. Ta ještě zesílila po svatbě a ve chvíli, kdy Kensington oznámil, že manželé čekají dítě. Od té chvíle se na pár přesunula většina pozornosti věnované britské královské rodině.

Bříško jí tak rostlo téměř v přímém přenosu. V době oznámení, loni na podzim, byla Meghan zrovna s manželem na své první oficiální zahraniční cestě v Austrálii, ta se tak stala enormně sledovanou médii po celém světě.

Letos v únoru pak vévodkyně vyrazila do New Yorku za přáteli, kde proběhla i tzv. baby shower, oslava matky a dítěte. Tam se začalo spekulovat o tom, že „baby Sussex“ je holčička (údajně lidé viděli výzdobu laděnou do růžova, která byla dovezena do hotelu, kde oslava proběhla).

Informaci pak měla prozradit jedna z blízkých kamarádek Meghan, tenistka Serena Williams, když v rozhovoru mluvila o těhotné kamarádce, která čeká holčičku. Jak se ukázalo, šlo o fámy.

Dítě je v pořadí čtvrtým vnoučetem budoucího britského krále Charlese. Od prvorozeného syna Williama má vnuky George a Louise a vnučku Charlotte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám