Hlavní obsah
Článek

Ať na sebe vezme cokoli, sklidí úspěch. Vévodkyně Kate (42) je módní ikonou, která inspiruje fanoušky napříč světem. Ale kdo inspiruje ji?

Dlouho to byla stylistka Natasha Archer, která vévodkyni radila s oblékáním. Podle magazínu Hello! je však momentálně na mateřské dovolené, a i z toho důvodu se musela najít náhradnice. A také, dle zdrojů z paláce, kvůli potřebě vpustit do šatníku trochu svěžího větru.

Kate prý zalovila mezi přáteli a do svého týmu přizvala bývalou módní redaktorku a nynější konzultantku a stylistku Virginii Chadwyck-Healey, zvanou Ginnie, s níž se zná už od školy. Chadwyck-Healey studovala na univerzitě v St. Andrews ve stejné době jako Kate a její muž William, nechyběla ani na jejich svatbě v roce 2011.

Virginia má pomoct Kate vylepšit její styl. „Ginnie je tajnou zbraní Catherine. V šatníku vévodkyně udělala velké změny a dodala jí nový pocit důvěry,“ uvedl.

Můžeme jen hádat, nakolik za touhou po změně stojí vévodkyně Meghan (42), která se nebojí trendů a jejíž styl je vysoce elegantní, ale ani trochu nudný nebo upjatý.

Reklama

Další články

Načítám