Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve podruhé od vánoční mše v Sandringhamu se tento týden sešly vévodkyně Kate (42) a Meghan (42). Příležitostí k setkání a veřejnému objetí byla opět mše, tentokrát ve Westminsterském opatství.

Zatímco Kate dorazila v červených šatech a kabátě stejné barvy, které na ní fanoušci už mohli dříve vidět, Meghan byla jejím protikladem. Sáhla po pouzdrových šatech a kabátě značky Victoria Beckham a outfit ladila do světlých tónů.

Vzhledem ke zvěstem o údajné nevraživosti mezi manželkami britských princů Williama (41) a Harryho (39), které už nějakou dobu kolují nejen v Londýně, však nebyly modely vévodkyň, jakkoli elegantní, tím, co fotografy zajímalo nejvíc. Čekali, zda se k sobě švagrové budou mít. A měly. Kate a Meghan se přivítaly objetím, které britský Daily Mail popsal jako „vroucné“, a došlo i na krátký „pokec“ při čekání na královnu Alžbětu II. a jejího syna Charlese s manželkou Camillou.

Těžko ale říct, do jaké míry to bylo divadlo pro přítomné novináře. I kdyby totiž fámy byly pravdivé, vévodkyně na veřejnosti musejí držet emoce na uzdě a dekorum.

Manželské páry si při čekání na královnu Alžbětu II. a prince Charlese s chotí popovídaly

Reklama

Další články

Načítám