Hlavní obsah
Článek

Už od minulého týdne, kdy proběhla newyorská oslava na počest vévodkyně Meghan a jejího nenarozeného miminka, si fanoušci kladou otázku, kde byla Kate a proč se holčičího večírku také neúčastnila. Přestože seznam hostů byl velmi tenký, mnozí doufali, že by se tam vévodkyně z Cambridge mohla objevit a zažehnat tak spekulace o jejich vzájemné rivalitě.

Podle britského deníku The Sun však měla Kate plné ruce práce s vlastní rodinkou, se kterou si měla užívat tajné zimní radovánky. Nejstarší syn George měl prázdniny, a tak si prý chtěla vytvořit nějaké rodinné vzpomínky.

Kromě toho se také objevily informace o tom, že Meghan (42) hodlá pořádat ještě jednu tzv. baby shower poblíž Londýna. Té už by se Kate snad mohla zúčastnit.

Televizní hvězda Gayle King, která se na newyorskou oslavu dostala, také sdílela několik drobných detailů z jedinečného večera, kde mělo dojít i k odhalení pohlaví miminka: „Meghan neotevřela ani jeden z dárků. Chtěla to udělat až v pohodlí domova. Byla ale velmi milá a všechny kamarádky ji chtěly oslavovat," řekla o těhotné vévodkyni.

Reklama

Další články

Načítám