Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejsledovanější porod roku 2019 se blíží a média po celém světě se předhánějí v tom, kdo o miminku vévodkyně Meghan (42) a prince Harryho (39) přinese zaručené informace. Zásadní otázka je zřejmá: bude to holka, nebo kluk?

Porody v britské královské rodině jsou častým předmětem spekulací. Pokud by všechny vyšly, vévodkyně Kate by musela být minimálně desetinásobnou maminkou, přičemž by několikrát přivedla na svět i dvojčata. V jejím případě se vždy podařilo pohlaví dítěte utajit až do porodu.

Její švagrová ovšem pochází z jiných kruhů. Těhotná Meghan si udělala výlet do New Yorku, kde se bývalá herečka setkala se svými kamarádkami. Tam mělo dojít také na tzv. baby shower, kde to prasklo. Nastávající maminky tímto způsobem oznamují pohlaví miminka.

Meghan by měla podle magazínu Hello! přivést na svět holčičku. Důvodem má být květinová výzdoba, která kromě žluté a oranžové barvy zahrnovala i růžovou. Náhoda, nebo únik přísně střeženého tajemství? To se uvidí v dubnu, kdy se Meghan stane maminkou.

Není ale vůbec vyloučeno, že to nakonec bude kluk, což tvrdí zase britský Express. Meghan totiž na otázku ohledně pohlaví miminka odpověděla, že neví, zda to bude „chlapeček, nebo holčička“. A na jazyk jí tak podle webu první přišla správná varianta.

Co si myslíte, že se narodí Meghan a Harrymu?
Kluk
30,6 %
Holka
69,4 %
Celkem hlasovalo 359 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám