Hlavní obsah
Článek

Jedním z návrhářů, které vévodkyně Meghan (42) pravidelně obléká, je americký designér Brandon Maxwell. Z jeho dílny pocházely žluté pouzdrové šaty, které oblékla loni v červenci na slavnostní recepci při akci Your Commonwealth Youth Challenge v Londýně, nude šaty a kabátek, v nichž dorazila do národního divadla v Londýně, a kousek od něj přibalila i do kufru na státní návštěvu Sydney. Její sympatie k Maxwellovi jsou tak zřejmé. A jak je to naopak?

Podle návrháře je vévodkyně ze Sussexu „skvělým příkladem pro mladé ženy“. „Jsem pyšný, že jsem součástí jejího dne, skutečně,“ řekl Maxwell. „Ženy, které jsem měl to štěstí oblékat, toho mají hodně společného. Jsou to dobří lidé, dávají skvělý příklad, a nakonec pomáhají druhým a inspirují k tomu i ostatní,“ řekl na konto vévodkyně, Michelle Obamy nebo Lady Gagy, které rovněž patří k jeho zákaznicím.

Svou nejnovější kolekci návrhář předvedl na newyorském týdnu módy, na molo ho v závěru doprovodila i maminka, které před časem diagnostikovali rakovinu prsu. Právě jí a „všem silným ženám“ Maxwell svou show věnoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám