Hlavní obsah
Článek

Největší hvězdou udílení British Fashion Awards překvapivě nebyla žádná modelka ani návrhářka, ale vévodkyně ze Sussexu (42). Když Meghan předávala jednu z trofejí, celý sál vzhlížel k jejímu těhotenskému bříšku.

Vrcholem galavečera, na němž nechyběli manželé Beckhamovi, Kendall Jenner, Cindy Crawford s celou rodinkou či Eva Herzigová, byl okamžik, kdy se na pódiu jako vzácný host objevila Meghan. Vévodkyně předala cenu návrhářce Clare Waight Keller, která ji oblékla na její květnovou svatbu. Bříško, v němž roste královské miminko, si dojemně hladila.

„Nedávno jsem se dočetla, že se svět módy změnil. Dřívější výstřednost nahradila pokora. Jsem hrdá, že mohu vyhlásit vítězku, jíž se stala britská návrhářka globálního věhlasu, v jejíž tvorbě se snoubí kreativita s přívětivým přístupem,“ prohlásila vévodkyně předtím, než vyhlásila Clare Waight Keller tvořící pod značkou Givenchy vítězkou v kategorii módy pro ženy.

Oblíbenou značku Meghan samozřejmě zvolila i pro tento slavnostní večer. Asymetricky řešené černé šaty s jedním ramínkem doplnila zlatými šperky, s nimž sladila lodičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám