Hlavní obsah
Článek

Nic nemůže módní kolekci udělat lepší reklamu než vévodkyně ze Sussexu (42), která je během návštěvy Austrálie sledovaná na každém kroku. Serena Williams neopomenula zmínit, že sako, v němž Meghan zavítala do města Dubbo, je jejím dílkem.

Slavnou tenistku moc potěšilo, že si vévodkyně na státní návštěvu s sebou přibalila kousek z její kolekce. Meghan v něm ustála déšť a dojemně se objímala s pětiletým chlapcem. Serena pohotově reagovala na Instagramu, kde v příspěvku k fotce z Austrálie přidala svoji ve stejném outfitu a napsala „To je můj výraz, když mám na sobě stejné sako jako Meghan!“

Ani kampaň za několik miliónů dolarů by Sereně neudělala takovou službu jako Meghan. Tenistka a vévodkyně ze Sussexu jsou blízkými kamarádkami. Meghan jí rozhodně neposloužila jako „reklamní nosič“. Kdyby se v saku necítila dobře, určitě by sáhla po něčem jiném.

Serena se v květnu objevila na svatbě Meghan a Harryho, kam dorazila se svým manželem Alexisem Ohanianem. Vévodkyně zase přišla v červenci se švagrovou Kate tenistce fandit na Wimbledon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám