Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hlavním tématem státní návštěvy Austrálie a Nového Zélandu je samozřejmě těhotenství vévodkyně ze Sussexu, které Kensingtonský palác potvrdil krátce po příletu Meghan (42) a Harryho (39). Nastávající rodiče jsou tak neustále spojováni s dětmi.

Během druhého dne zahraniční cesty Harry a Meghan navštívili město Dubbo v Novém Jižním Walesu, kde na ně čekalo 15 tisíc obdivovatelů. Výjimečnou událost nepokazilo ani deštivé počasí, které se nakonec umoudřilo. Australané se bouřkou nenechali odradit a přišli se podívat na nastávající rodiče z Velké Británie.

„Před 64 lety mí prarodiče, královna a vévoda z Edinburghu, stáli přímo na tomto místě. Je pro mě obrovským potěšením navštívit tuto oblast a vidět ji vzkvétat,“ pronesl princ během řeči, kterou provázel déšť.

Nejdojemnějším okamžikem bylo setkání s chlapcem, který se Harrymu i Meghan dojemně vrhnul do náruče. Zaujal ho především princův plnovous. Pětiletý Luke Vincent ze školky pro děti s Downovým syndromem se od vzácných hostů nemohl odtrhnout.

Příští rok na jaře se Meghan a Harry budou radovat z vlastního miminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám