Hlavní obsah
Článek

Být manželkou britského prince s sebou nese spoustu výsad, ale možná ještě více omezení. Ve vyjadřování, způsobech, (sebe)prezentaci obecně. Takže i v oblékání. Šatník snoubenky prince Harryho (39), herečky Meghan Markle (42), musel být nové životní roli uzpůsoben.

Toho se Meghan chopila velmi dobře a na veřejnosti se objevuje oblečená velmi elegantně, ale často i sexy. Naposledy, při návštěvě Belfastu, jí skvělou službu udělala hlavně boky obepínající sukně, samozřejmě patřičné délky pod kolena, krémový svetr z kolekce Victorie Beckham, o něco tmavší kabát (mimochodem, i Meghan je, stejně jako manželka Harryho bratra Williama Kate, pro ženy módní ikonou, kabátek, který měla na sobě, se vyprodal během hodiny po zveřejnění zpráv, a tedy i fotek, o návštěvě páru Severního Irska) a lodičky na jehlovém podpatku její oblíbené značky Jimmy Choo, které barevně ladily s kabelkou. Vypadala skvěle.

Vždy ji také zdobí úsměv, který často směřuje k jejímu milému. Jeden z detailních záběrů poukázal nejen na ten, ale také na pihy v obličeji, které herečku při bližším pohledu dělají o dost mladší, než ve skutečnosti je.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám