Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V květnu se Meghan Markle (42) stane vévodkyní ze Sussexu a plnohodnotnou členkou britské královské rodiny.

Už teď si ale nastávající manželka prince Harryho (39) s grácií sobě vlastní plní své povinnosti na jedničku a účastní se významných společenských událostí a charitativních akcí.

Naposledy rozdávala úsměvy na akci k Mezinárodnímu dni žen v Birminghamu. Půvabná Meghan si nenuceně povídala s dětmi a po boku Harryho zářila jako sluníčko.

Není divu, že co se týče popularity zdatně sekunduje Vévodkyni Catherine, která po boku prince Williama nechybí snad na žádné charitativní akci.

Meghan Markle nepatří k žádným zhýčkaným celebritám a Britové si ji velmi oblíbili, ač to jako americká herečka přeci jen neměla tak jednoduché jako Williamova choť Kate (42), jež patří k typickým Britkám.

Meghan a Harry dokonce pozvali na svou svatbu 1200 hostů z řad široké veřejnosti. Samozřejmostí je pozvánka pro členy charitativních spolků, které oba podporují. Královská svatba bude jednou z nejsledovanějších veselek roku. Herečka ze seriálu Kravaťáci si prince Harryho vezme 19. května v kapli svatého Jiřího na hradě Windsor.

Reklama

Další články

Načítám