Hlavní obsah
Článek

Budoucí manželka prince Harryho (39) se dostala do dost absurdní situace. Herečka Meghan Markle (42) musela se svou profesí skončit a sama se stala předlohou pro roli.

Harry a Meghan se dočkají filmu, který bude mapovat jejich vztah od seznámení po svatbu. Žádný vysokorozpočtový trhák ovšem nečekejme. Jejich příběh natočí televizní společnost Lifetime, která v roce 2011 vyprodukovala dílko William & Catherine: A Royal Romance, které se s nadšenými ohlasy nesetkalo.

Meghan má s herectvím bohaté zkušenosti, ale jako budoucí členka britské královské rodiny se před kameru nepostaví. Rozvedenou Američanku si zahraje Parisa Fitz-Henley ze seriálu Jessica Jones, jejíž pleť je o poznání snědší než Meghanina. Harryho ztvární Murray Fraser. Ten se zase může pochlubit o dost hustší kšticí než jeho předloha.

Ostatně i William si po vlasové stránce dost polepšil. Jeho představitelem byl Nico Evers-Swindell. Film Harry & Meghan: The Royal Love Story by měl mít premiéru ještě před květnovou svatbou, což dost vypovídá o jeho budoucích kvalitách. Televize chce zkrátka co nejvíce vytěžit z humbuku, který nastane za tři měsíce.

Jak se vám líbí herečtí představitelé Harryho a Meghan?
Je to skvělá volba
6,9 %
Vůbec jim nejsou podobní
70,5 %
Ať je hraje kdokoliv, film bude propadák
22,6 %
Celkem hlasovalo 461 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám