Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Novomanželé princ Harry (39) a vévodkyně Meghan (42) vyrazili plnit své povinnosti do zahraničí. Cílem jejich první návštěvy se stalo Irsko. Co si s sebou bývalá americká herečka přibalila?

Meghan má za sebou účast na řadě významných akcí, které začala navštěvovat ještě předtím, než se stala součástí britské královské rodiny. V posledních dnech má opravdu napilno. V pondělí nechyběla na křtinách prince Louise, o den později zazářila na oslavě 100. výročí založení královského letectva. A pokaždé jí to moc slušelo.

Když v Dublinu přistálo letadlo se vzácnými hosty, Meghan z něj vystoupila ve smaragdových šatech značky Givenchy. Outfit zvolila záměrně, jedná se totiž o irskou národní barvu. Vévodkyně tak udělala skvělý první dojem.

Další kroky Harryho a Meghan vedly na zahradní párty pořádanou britskou ambasádou. Na ni Meghan zvolila černé šaty s obdélníkovým výstřihem od návrhářky Emilie Wickstead.

„Když mám možnost strávit s vámi tento krásný večer, je mi jasné, proč je Irsko pro členy mé rodiny srdeční záležitostí. Je nám ctí být tady s vámi při naší první oficiální návštěvě,“ prohlásil Harry před významnými osobnostmi irské politiky. Od Meghan se očekávalo jen to, že se bude krásně usmívat, což splnila dokonale.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám