Hlavní obsah
Článek

V newyorském Metropolitním muzeu v pondělí večer krása střídala nádheru. Slavné osobnosti se opět mohly předvést se vší parádou na akci Met Gala a bylo vidět, že z toho mají radost. Na okázalých róbách si proslulí módní návrháři dali záležet a letošního tématu In America: Anthology of Fashion, kterým se oslavoval americký styl, se zhostili důstojně.

Zúčastněné dámy lze rozdělit do tří kategorií, a sice na ty, které lákaly na dekolt, ty s holýma nohama a ty, co se odvážily předvést pupíky.

Skupině nejvyprsenějších dam večera rozhodně vévodily Nicki Minaj (41) a zpěvačka SZA, nezaostávaly za nimi ale ani kolegyně rapperky Cardi B (31) nebo Megan Thee Stallion.

Kategorii obnažených pupíků kralovala se svým pekáčem buchet modelka Lori Harvey. Bříška odhalily i Iris Law, Sara Sampaio nebo Emily Ratajkowski (32), která jako obvykle ukázala tolik kůže, kolik bylo možné.

Co se týče holých nohou, ty vystavily na odiv ve svůdných rozparcích Katy Perry (39), Ciara (38), Lily James nebo Bella Hadid (27). Modelka Jodie Turner-Smith je předvedla rovnou celé v sexy mini šatech.

Jak to těmto a dalším světově proslulým hvězdám slušelo a kdo je oblékal, se podívejte v naší galerii. Musíme vás nicméně varovat, možná by se hodilo mít po ruce někoho s defibrilátorem.

Reklama

Další články

Načítám