Hlavní obsah
Článek

Megan Fox (37) a Machine Gun Kelly (33) se budou brát. Hvězdná dvojice se rozhodla následovat své přátele Kourtney Kardashian a Travise Barkera a stvrdit svou lásku. A nejen závazkem ke sňatku.

„V červenci 2020 jsme seděli pod tímto fíkovníkem a požádali o kouzlo. O rok a půl později a poté, co jsme společně prošli peklem, smáli se víc, než je možné si představit, se mě zeptal, jestli si ho vezmu. A stejně jako ve všech předchozích i příštích životech jsem řekla ano. A pak jsme se napili krve toho druhého,“ popsala herečka video, na kterém je zaznamenána žádost.

Dvojice zdokumentovala přesně, jak rapper, vlastním jménem Colson Baker, poklekl, a pochlubila se i prstenem, který se skládá z diamantu a smaragdu.

„Ano, v tomhle i jakémkoliv dalším životě. Dvě půlky jedné duše zformované do tvaru srdce, které představuje naši lásku,“ popsal hudebník šperk.

Ačkoliv většina fanoušků dvojici víceméně fandí, nemohli ignorovat poznámku o krvi. Představa, že si připili krví, mnohé zhnusila, jiní zase upozorňovali, že ampulky s krví už si kdysi slavně během svatby vyměnili Angelina Jolie a Billy Bob Thornton. V tuto chvíli není jasné, jestli měl být dodatek o krvi vtípkem, nebo to herečka myslela vážně.

Přestože vztah zveřejnili Megan a Colson v létě 2020, vídáni byli už dříve. V květnu toho roku herečka ohlásila rozchod s hercem Brianem Austinem Greenem (50), se kterým má tři syny. Svoji byli od roku 2010 a rozvod měli dovršit loni.

Na dojemný moment zasnoubení se podívejte níže.

Reklama

Další články

Načítám